DAKRENOVATIE

Dakrenovatie is van tijd tot tijd nodig omdat wind, regen, sneeuw en vorst op den duur problemen kunnen veroorzaken aan uw dak. Door uw dak tijdig te laten renoveren voorkomt u lekkages, versleten naden, lekkende doorvoeren en andere vormen van schade. Bij een dakrenovatie wordt het dak vervangen of overlaagd, ook kunt u ervoor kiezen om uw dak te laten (bij)isoleren.

DAKONDERHOUD

Dak onderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te garanderen. Schade aan het dak kan al in een vroeg stadium verholpen worden waardoor de kans op lekkages en waterschade tot het minimum beperkt wordt.

Wat kunt u zelf aan onderhoud doen:
Als u geen last van hoogtevrees heeft, kunt u vaak zelf al gedeeltelijk voorzien in het nodige onderhoud van het dak. Uiteraard raden we altijd aan om een expert in te schakelen voor onderhoudsbeurten, zodat u altijd verzekerd bent van een zo lang mogelijk profijt van de dakbedekking. Voor de doe-het-zelvers hebben we een paar tips op een rij gezet om het dak zo goed mogelijk voor te bereiden op de weersveranderingen en invloeden van buitenaf die het dak kunnen beschadigen. Wat kunt u zelf doen:
• Controleer het dak minstens twee keer per jaar, Het liefst checkt u vóór en na de bladeren zijn gevallen.
• Reinig de hemelwaterafvoeren, de noodoverlopen en de dakgoten. Let op: gebruik geen agressieve reinigingsmiddelen en geen hogedrukspuit om het dak schoon te maken
• Verwijder de bladeren, takken, beplanting en andere vervuiling.
• Controleer op afwijkingen in het oppervlak van de dakbedekking

Periodiek onderhoud door Hendrikx Dakbedekkingen BV:
Een onderhoudscontract bij Hendrikx Dakbedekkingen BV bestaat niet alleen uit inspecteren en reinigen, maar ook uit het direct vakkundig (preventief) herstellen van kleine gebreken, hierdoor heeft u bij ons niet direct meerkosten bij de kleine gebreken welke wij constateren.
Het periodiek onderhoud heeft in basis de vorm van een jaarcontract abonnement met jaarlijkse verlenging. Wilt u een onderhoudscontract of meer weten? Bel ons op 0497-642532

DAKREPARATIE

Het is belangrijk om een dakreparatie goed en bijtijds uit te voeren om grotere schade te voorkomen. Er zijn meerdere factoren die de kosten van een dakreparatie bepalen, zoals onder andere de omvang en de aard van de schade op je dakbedekking. Lekkend water tast de constructie (en alles) onder het dak aan. Dus wacht hier niet te lang mee. Onze servicemonteurs staan voor u klaar.

NIEUWE DAKEN

Nieuwbouwprojecten, zowel particulier als zakelijk, dienen uitgevoerd te worden met duurzame kwalitatieve materialen, wij geven u graag advies en helpen u bij het maken van de juiste keuzes. Voorafgaand aan de werkzaamheden, ontvangt u altijd een scherpe offerte.