Welkom bij Hendrikx Dakbedekkingen


Wie zijn wij:

Wij zijn een klein familiebedrijf uit Reusel. Inmiddels is de tweede generatie aanzet: zij worden aangevuld door een zeer ervaren en hecht team dakdekkers. Allen zijn specialisten en hebben een echte voorliefde voor daken. Sinds 1985 voeren we de meest uiteenlopende opdrachten aan verschillende soorten bitumen daken uit.  Door onderscheidend te zijn in service, stiptheid en kwaliteit mogen wij inmiddels spreken van een grote klantenkring en is ons dakdekkersbedrijf in staat om vele daken in onze regio in topconditie te houden.

Wij werken alleen met bitumen dakbedekking, dit is al jaren één van de meest toegepaste waterdichting op platte daken. Een bitumineus dak gaat tientallen jaren mee, is bestendig tegen zonlicht, extreme neerslag en blijft uitstekend beloopbaar. Het voordeel van een bitumineuze dakbedekking is dat het zich gemakkelijk laat verwerken. Daardoor is het ook geschikt voor de meest complexe dakvormen.

Hendrikx Dakbedekkingen BV is aangesloten bij branchevereniging VEBIDAK, onze dakdekkers hebben minimaal 10 jaar ervaring en worden jaarlijks bijgeschoold.

                                   

 

Laatste nieuws

Bezoek zonder reparatie

Indien wij bij u op het dak zijn geweest kan het ooit zijn dat er geen reparatie is uitgevoerd omdat hetgeen wat er aan de hand is niet onder onze …

Bladscheiders

De laatste jaren hebben we steeds vaker te maken met wolkbreuken en zeer hevige regen en onweersbuien, op die momenten krijgen we altijd veel lekkage meldingen binnen. De meeste van …